Lesmogelijkheden en kosten

Zweminstituut Zevenhuizen verzorgt 7 dagen per week zwemlessen van 40 minuten per les. De lesblokken zijn als volgt;
Rooster
Van
Tot
Maandag
15:00
18:30
Dinsdag
15:00
18:30
Woensdag
13:00
17:50
Donderdag
15:00
17:50
Vrijdag
15:00
18:30
Zaterdag
08:00
12:10
Zondag
09:00
12:30

Op dit moment zijn er enkele plekken direct beschikbaar in zwembad de Koornmolen in Zevenhuizen.

De actuele wachttijd bedraagt op dit moment 1-4 maanden. 

De kosten voor de zwemlessen zijn als volgt (prijswijzigingen voorbehouden);
Eenmalig inschrijfgeld
€ 20,00 per kind
Zwemles
€ 15,95 per kind per les
Proefles (instromen)
€ 15,95 per kind per les
Privéles
Privéles

Het lesgeld wordt voorafgaand aan elke nieuwe maand automatisch van uw rekening afgeschreven. Komt uw kind een zwemles niet zwemmen dan dient u de zwemles af te melden. U ontvangt uit coulance hiervoor een inhaaltegoed om op een later moment te besteden (let op: kinderen ingeschreven na 1 april 2022 kunnen maximaal 5 inhaaltegoeden opbouwen). Inhaaltegoeden komen na het beëindigen van het zwemtraject te vervallen.

Proefles
Een proefles kunt u alleen afnemen als uw kind al langere tijd bij een andere zwemschool zwemlessen volgt. Tijdens de proefles zullen we in overleg met u bepalen in welk zwemniveau uw kind bij Zweminstituut Zevenhuizen zal instromen.

Inschrijven op de wachtlijst

De actuele wachttijd om te starten met zwemlessen bij Zweminstituut Zevenhuizen bedraagt op dit moment 1-4 maanden. Om de inschrijving definitief te maken dient bij het inschrijven het inschrijfgeld direct te worden voldaan. 

Verdere correspondentie zal per e-mail plaatsvinden. Controleert u daarom goed of uw e-mailadres op correcte wijze bij ons bekend is. Telkens wanneer wij nieuwe groepen starten ontvangt u hier per e-mail informatie over. Kinderen met de langste inschrijfduur komen als eerste in aanmerking om te starten.

Opzeggen
Bij tussentijds opzeggen hanteren wij 1 maand opzegtermijn. Na het behalen van het A-diploma stroomt uw kind automatisch door voor het B en C diploma. Het zwemtraject eindigt automatisch na het behalen van het C diploma.

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!